Μάχη με την Απολλωνιάδα στο Αργοστόλι για τον ΑΣΚ – Συνεχίζεται το Εσωτερικό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα

Την επικίνδυνη Απολλωνιάδα, θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στη 1 μ.μ. στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ-Η Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά.

Η ομάδα μας, μετά και την εκτός έδρας νίκης της την προηγούμενη αγωνιστική επί του Προμηθέα, έχει αποσπαστεί με τρεις βαθμούς διαφορά από τους διώκτες της, ωστόσο θέλει τη νίκη και κόντρα στην Απολλωνιάδα, ώστε να κάνει άλλο ένα βήμα για την άνοδό της στην Α1 κατηγορία.

Φυσικά, σε αυτό το κομβικό σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα, χρειάζεται την στήριξη των φιλάθλων της Κεφαλονιάς, ώστε να βοηθήσουν και αυτοί με τον τρόπο τους στην επίτευξη του στόχου.

Συνεχίζεται το Αναπτυξιακό Εσωτερικό Πρωτάθλημα του ΑΣΚ – Ξεκινούν οι Νεανίδες Κορασίδες

Συνεχίζεται το Αναπτυξιακό Εσωτερικό Πρωτάθλημα του ΑΣΚ με την 3η αγωνιστική στα τμήματα προμίνι – μίνι, με την 2η αγωνιστικής στους παμπαίδες – παίδες , ενώ πρεμιέρα θα κάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο και τα κορίτσια του συλλόγου, καθώς ξεκινούν τους αγώνες τους τα τμήματα Νεανίδων και Κορασίδων.

Πιο αναλυτικά στα τμήματα Νεανίδων Κορασίδων για την αγωνιστική το Σάββατο 31.1
θα αναμετρηθούν στις 5 μμ Black Roses – Lakers και την Κυριακή 1.2 στις 5μ.μ. Chicago Bulls – Royals Cobras.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις