Ιστορική άνοδος για τον ΚΟΑ

Στην ανακοίνωση της σχετικής λίστας των ομάδων που θα συμμετέχουν στην Β’ εθνική κατηγορία για το 2015 προχώρησε η ΕΦΟΑ. Μία λίστα που ο ΚΟΑ βλέπει για πρώτη φορά το όνομα του ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Αθήνας και όχι μόνο..
koaΜε την ευκαιρία της σχετικής αυτής ανακοίνωσης θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους φίλους που μας ακολουθούν και μας στηρίζουν, ότι ο ΚΟΑ προχώρησε και στην κατασκευή ιστοσελίδας όπως τόσοι μας ζητήσατε.. Αυτό είναι μόνο η αρχή..
Τα καλύτερα έρχονται…..!

Από την Ομοσπονδία ανακοινώθηκαν πλέον και επίσημα οι λίστες με τις ομάδες που θα απαρτίζουν από φέτος την Β΄ εθνική κατηγορία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ..

Σε αυτήν την λίστα πλέον φιγουράρει στην ομάδα των γυναικών και το όνομα του ΚΟΑ, ο οποίος θα δώσει μεγάλη προσπάθεια να κρατηθεί σε αυτή την κατηγορία παίζοντας με τις καλύτερες ομάδες πλέον από την Αθήνα και όχι μόνο..

Ρίξτε μία ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

kefoa.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις