Ευχαριστήρια επιστολή από τον ΟΚΑΠ

Αξιότιμοι Πρόεδροι,

Σεβαστέ πάτερ Νικόλαε,

Ο Πρόεδρος και τα μέλη το Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Παιδείας ( Ο.Κ.Α.Π) του Δήμου Κεφαλλονιάς , με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εσάς προσωπικά, τους ανθρώπους της ενορίας σας και της Κοινότητά σας, για την χρηματική δωρεά σας. Με τη δωρεά αυτή σε συνεργασία με τον πάτερ Νικόλαο Θεοφιλάτο αγοράστηκαν τρόφιμα για οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας , όπου μοιράστηκαν σε συνεργασία με τις Μονάδες «Βοήθεια στο σπίτι» Δημοτικής Ενότητας Παλικής και Δημοτικής Ενότητας Πυλάρου του Δήμου Κεφαλλονιάς.
Εκτιμώντας ιδιαιτέρως τη σημαντική χορηγία σας, στη δύσκολη οικονομική περίοδο, που διανύουμε και αναγνωρίζοντας την συμβολή σας, για την αγορά τροφίμων για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες , θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε και δημόσια, για την πολύτιμη βοήθειά σας, που συμβάλει τα μέγιστα στην ενίσχυση της προσπάθειας και του Οργανισμού μας. Η δωρεά σας αυτή, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης και σε άλλους κοινωνικούς φορείς ή ιδιώτες για παρόμοιες πράξεις, που ευτυχώς στον τόπο μας περισσεύουν, όπως έγινε χαρακτηριστικά κατά την περίοδο των σεισμών του 2014 αλλά και αργότερα.
Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ».

Με Εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Γάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις