Συνάντηση με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχε ο Περιφερειάρχης

Τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτο επισκέφθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Σαμοΐλης και Φ. Βάκη που εκλέχτηκαν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Ο κος Γαλιατσάτος τους ενημέρωσε για τα δομικά προβλήματα της περιφέρειας Ιονίων Νήσων, την αποψίλωση των υπηρεσιών , την ανάγκη για εξομοίωση του Φ.Π.Α. στα Επτάνησα με τον Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου, τη μειωμένη χρηματοδότηση των περιφερειών και ζήτησε τη βοήθειά τους για την επίλυση τους.
Οι βουλευτές κ. Σαμοΐλης και Βάκη ευχαρίστησαν τον περιφερειάρχη για την ενημέρωση και δεσμεύτηκαν να συνεχιστεί η στενή συνεργασία προκειμένου να προωθηθούν και να επιλυθούν τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την ΠΙΝ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις