Νέος Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης ο Νίκος Ρωμανιάς – Δήλωση σοκ για τις συντάξεις

Τα καθήκοντα του νέου Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης αναλαμβάνει ο Νίκος Ρωμανιάς και ξεκίνησε την Πέμπτη το πρωί με μια δήλωση-σοκ. Ο κ.Ρωμανιάς μιλώντας στο Mega σχολίασε αναφορικά με τις συντάξεις «Τον Γενάρη και τον Φλεβάρη θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για τις συντάξεις.

Από τον Μάρτιο θα είναι σφιχτά για τις συντάξεις. Δεν έχω μιλήσει βεβαίως με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, θα το κάνω φεύγοντας από εδώ. Θα βρούμε όμως λύση, θα το ρυθμίσουμε. Έχω καταγράψει 24 νέες πηγές χρηματοδότησης, πέραν της κρατικής.

Ο κ.Ρωμανιάς θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης όπου η αρμοδιότητα του περνά στο υπουργείο Υγείας με επικεφαλής τον νέο αναπληρωτή Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Στρατούλη ο οποίος λίγο αργότερα έσπευσε να “διορθώσει” τις δηλώσεις του κ. Ρωμανιά λέγοντας ότι οι συντάξεις είναι εγγυημένες και μετά το Μάρτιο.

aftodioikisi.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις