Ευχαριστήριο του Δήμου Rueil Malmaison (Παρίσι) στο Δήμο Κεφαλονιάς για ηθική συμπαράσταση στην τραγωδία “Charlie Hebdo”

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Κεφαλονιάς με το Δήμο Rueil Malmaison (Παρίσι), ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης, μέσω του Α/Δημάρχου kek-2κ.Ευάγγελου Κεκάτου έξέφρασε γραπτώς τη συμπαράστασή της Δημοτικής Αρχής στον Δήμαρχο κ.Patrick Ollier (τ.Υπουργό) για το πρόσφατο τρομοκρατικό κτύπημα στα Γραφεία του Charlie Hebdo.
Ο κ.Ollier, με Επιστολές του προς τον κ.Παρίση και τον κ.Κεκάτο, εκφράζει τη βαθιά ευγνωμοσύνη του στη Δημοτική Αρχή της Κεφαλονιάς για την ευαισθησία της να συμπαρασταθεί ηθικά στο τραγικό γεγονός, που συντάραξε τη διεθνή κοινότητα, αφού δεν πρόκειται για επίθεση εναντίον του Γαλλικού Λαού, αλλά για επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και του τύπου.
Ο κ.Ollier θα επισκεφθεί επισήμως την άνοιξη την Κεφαλονιά ως προσκαλεσμένος του κ.Παρίση και σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία Φωτογραφικής Έκθεσης του Νησιού στο Παρίσι, την οργάνωση της οποίας θα αναλάβει ο κ.Κεκάτος σε συνεργασία με την τιμηθείσα από τη Γαλλική Πρεσβεία με τον τίτλο του Ιππότη κ.Millena Markoutza Messari , την Πρόξενο της Γαλλίας στην Κεφαλονιά κ. Emmanouela Sinagra και το συνεργάτη του Δήμου στο Παρίσι κ.Βασίλη Κοντόπουλο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις