Βουλευτικές εκλογές 2015: Λάθη στα αποτελέσματα των «σταυρών»…

Τελικά όπως προκύπτει από νέα καταμέτρηση των ψηφοδελτίων υπήρχαν πολλά λάθη στα τηλεγραφήματα των δικαστικών αντιπροσώπων με συνέπεια να υπάρχουν λάθη στην τελική καταμέτρηση των σταυρών των υποψήφιων βουλευτών.

Αυτό συνέβη και με τον υποψήφιο βουλευτή Χαράλαμπο Λυκούδη όπου το τελικό και έγκυρο πρακτικό του πρωτοδικείου τον θέλει να έχει πολύ πάνω από 4.000 σταυρούς και συγκεκριμένα 4051. Σε αυτή την καταμέτρηση η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου υπολείπεται κατά πολύ αφού μόλις προσεγγίζει τους 3724 σταυρούς.

Για παράδειγμα ένα από τα λάθη που εντοπίστηκαν ήταν στην περιοχή της Λακήθρας όπου στον Χαράλαμπο Λυκούδη δε του έδωσαν ούτε μια ψήφο ενώ στη πραγματικότητα είχε 48 αλλά και στα Φάρσα όπου τον είχαν να παίρνει μόνο 6 σταυρούς και η νέα καταμέτρηση του δίνει 29!!!

Όλη η παραπάνω αναστάτωση φαίνεται να οφείλεται σε λάθος αλλά πάντα θα υπάρχει και η υποψία μείωσης των σταυρών διότι κάποιοι δε μπορούν να χωνέψουν ότι ο Χαράλαμπος Λυκούδης έχει πολύ περισσότερους σταυρούς από την εκλεγμένη βουλευτή.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρξει και συνέχεια καθώς μετά από αυτό το “αλαλούμ” αναμένεται να κατατεθούν ενστάσεις από υποψηφίους, οπότε θα έχουμε νέα καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και πιθανώς νέες αλλαγές στην σταυροδοσία.

Πηγή: anexarttitosblog.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις