Συνεδρίασε η Καρναβαλική Επιτροπή Ληξουρίου

Συνεδρίασε σε πλήρη απαρτία σήμερα το βράδυ η Καρναβαλική Επιτροπή Ληξουρίου στην Πετρίτσειο Δημοτική Βιβλιοθήκη “Ο Δαμοδός”.

Με πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα στο οπλοστάσιό τους οι Ληξουριώτες σκοπεύουν να τραβήξουν όλα τα φώτα και τα βλέμματα πάνω στο Ληξούρι, με την συμμετοχή δεκάδων αρμάτων και καρναβαλιστών, που θα μας κρατήσουν συντροφιά από την Τσικνοπέμπτη και σχεδόν κάθε μέρα με ξεχωριστές εκδηλώσεις αλλά και πολλούς καλλιτέχνες.

Γνωστοί καλλιτέχνες του πενταγράμμου έχουν ήδη δεχτεί να συμμετέχουν στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι πράγμα που σημαίνει ότι για άλλη μία χρονιά το Ληξούρι θα έχει την τιμητική του, με όλη την Κεφαλονιά να παρελαύνει και να διασκεδάζει.

Στην Καρναβαλική Επιτροπή συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Κατσιβέλης και το μέλος Σπύρος Αδηλίνης.

1-DSC02144 1-DSC02146 1-DSC02147 1-DSC02150 1-DSC02151 1-DSC02153 1-DSC02155

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις