Η έδρα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ-Ξανά βουλευτής η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Αμέσως μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα για την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ η νυν Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου έκανε περιοδεία στο Ληξούρι και την Παλική για να ευχαριστήσει τον κόσμο που την στήριξε και σε αυτές τις εκλογές.

Στη συνέχεια μετέβη στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και Ιθάκης όπου την υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές τα μέλη της παράταξης του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος με σύσσωμη την Περιφερειακή Αρχή.

Η νυν βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου έκανε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, όπου τόνισε μεταξύ άλλων: “Αυτή η νίκη δεν ανήκει ούτε στην Αφροδίτη, ούτε στον Μάκη, ούτε στον Αλέξανδρο, ούτε καν στον ΣΥΡΙΖΑ, ανήκει σε όλους αυτούς που υπερέβησαν την πολιτική τους τοποθέτηση και τις παραδόσεις τους, συσπειρώθηκαν γύρω μας, κλείσανε αφτιά τους σε κάθε τι μικρό και μεγάλο εκβιασμό και νίκησε σήμερα το ήθος και η αξιοπρέπεια του τόπου μας”.

Δηλώσεις έκανε με τη σειρά και ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Γεράσιμος Βασιλάτος ο οποίος δήλωσε ανάμεσα σε άλλα: Είναι νίκη των νησιών μας, είναι νίκη ενάντια στις αντιλήψεις παλαιοκομματικού τύπου. Θεωρώ ότι η Κυριακή αυτή θα μείνει στην ιστορία, θέλουμε όλους τους Κεφαλονίτες και Θιακούς δίπλα μας, στον αγώνα μας, να κάνουμε τα όνειρά μας και τις δεσμεύσεις μας προς όλους σε εσάς πραγματικότητα”.

1-DSC02102 1-DSC02103 1-DSC02104 1-DSC02105 1-DSC02106
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις