Γιάννα Αγγελοπούλου για τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ: Τέρμα το παλιό – Είμαι υπέρ της αλλαγής!!!

Το ζήσαμε και αυτό – Για τις πολιτικές εξελίξεις και την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε αιφνιδιαστικά -και ζωντανά- την Κυριακή στον Αlpha η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η κα Αγγελοπούλου, σε παρέμβασή της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, τόνισε ότι είναι υπέρ της αλλαγής και εκτίμησε πως ο κόσμος έχει κάνει τις επιλογές του.

«Τέρμα το παλιό. Η εμφάνιση κάθε νέου στην πολιτική ζωή, είναι κάτι το θετικό. Είμαι απέναντι σε κάθε αντίληψη που θεωρεί ότι τα πράγματα δεν πρέπει να κινούνται αλλά επιλέγει την ακινησία. Τις βλέπω τις αλλαγές, τις προσδιόρισε η απόφαση των ανθρώπων» δήλωσε η κα Αγγελοπούλου και πρόσθεσε. Είμαι υπέρ της αλλαγής».

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ανέφερε ότι πως σε περίπτωση αυτοδυναμίας αλλάζουν τα πράγματα και η ευθύνη θα είναι ακόμη μεγαλύτερη όχι μόνος για αυτούς που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για εκείνους που δεν τον ψήφισαν.

«Εάν είναι να έχουμε μια από τα ίδια αυτά που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια και αν οι πολλοί σηκώνουν τα βάρη, οι πολλοί πληρώνουν και οι λίγοι προστατεύονται θα είναι μεγάλο πλήγμα για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων» επισήμανε η κα Αγγελοπούλου και πρόσθεσε «Πιστεύω στις αλλαγές, γνωρίζουμε τι έχει περάσει ο κόσμος στην Ελλάδα και η απόφαση του λαού δεν είναι έκπληξη»

«Θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι μέσα στην Ευρώπη, δεν εννοείται Ελλάδα χωρίς το ευρώ» σημείωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου και συνέχισε λέγοντας «Ακόμη κι αν είμαστε σε έναν κακό γάμο με την ΕΕ να βρούμε γρήγορα τι είναι αυτό που μπορεί να θεραπεύσει τη σχέση».

Τι απάντησε για το γιο της και ενδεχόμενο συμμετοχής της στην κυβέρνηση

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν θα μπορούσε ένα μέλος της οικογένειας Αγγελοπούλου, όπως ο γιος της, να συμμετάσχει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η κα Αγγελοπούλου απάντησε «Ο γιος μου σπουδάζει και διαβάζει στην Αμερική και ανήκει σε εκείνους τους χιλιάδες που δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να πάνε και να δώσουν την ψήφο τους».

Η Γιάννα Αγγελοπούλου μίλησε και για τις φήμες περί υποψηφιότητάς της για την Προεδρία της Δημοκρατίας λέγοντας «Είναι μια τελείως σουρεαλιστική ερώτηση και δεν θα πάρετε απάντηση».

«Οσο μου ζητούσαν να κάνω πράγματα τα έκανα και όσο δεν μου ζητάνε να κάνω πράγματα εγώ πάλι τα κάνω» είπε η Γιάννη Αγγελοπούλου και πρόσθεσε «Ευχή του κόσμου είναι να φύγουμε από τα ίδια και να προχωρήσουμε σε αλλαγές που τις χρειάζεται όλος ο κόσμος».

Πηγή: iefimerida.grΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις