Τζόγια Γρουζή: Ας φέρουμε πίσω την έδρα στο σπίτι της

Ας φέρουμε την έδρα πίσω στο σπίτι της, είπε η κ. Τζόγια Γρουζή, υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη και ξεσήκωσε τα πλήθη, που ζητοκραύγαζαν.
Το διακύβευμα των εκλογών είναι η παραμονή μας στην Ευροζώνη, όπως οραματιζόταν και ο μεγάλος ηγέτης και ιδρυτής της παράταξης μας Κων/νος Καραμανλής.
Εστίασε και επισήμανε ιδιαιτέρως:
• Την εσωτερική αστάθεια που έχει καλλιεργήσει η επενδυτική φοβία λόγω της πιθανής αβέβαιης διακυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.
• Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει διασφαλίσει την Ευρωπαϊκή Πολιτική και σταθερότητα της Πατρίδας μας οδηγώντας σε έξοδο από τα μνημόνια, προσφέροντας ασφάλεια και αξιοπιστία.
• Αναφέρθηκε στη σημασία της Nησιωτικής Πολιτικής που είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την ανάπτυξη του Τουρισμού στα νησιά μας καθώς αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων τους.
• Αναφέρθηκε ειδικά στη σημασία της Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Ανάπτυξης των νησιών καθώς παράγουμε προϊόντα ποιοτικά και μοναδικά τα οποία πρέπει να προωθηθούν
• Επισημάνθηκε η σημασία και η αναγκαιότητα του ΤΕΙ για τον τόπο και δεσμεύθηκε πως ως Βουλευτής θα διεκδικήσει την αναβάθμισή τους και τη δημιουργία νέων τμημάτων.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι έτοιμη να υπογράψει τη συμφωνία για την επόμενη μέρα, να προχωρήσει μπροστά στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ μέσα από την Ευρωπαική Ένωση και το Ευρώ. Οι θυσίες του Ελληνικού Λαού θα βρουν αντίκρυσμα.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ μια ειλικρινή και υπεύθυνη Πολιτική που οδηγεί σε έξοδο από την κρίση, σε αντίθεση με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ που εγγυάται την χρεοκοπία, την ύφεση, την αβεβαιότητα.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ. Ένα κράτος ισχυρό.
Η κ. Γρουζή οραματίζεται την Κεφαλονιά και την Ιθάκη μας ως νησιά των 365 ημερών.

Η κ. Γρουζή μπορεί και ξέρει καλά να επιτυγχάνει τους στόχους της καθώς στο παρελθόν με επιτυχία έχει διατελέσει Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ευρωπαικής και Νησιωτικής Πολιτικής, Θαλασσίων Συγκοινωνιών, Δίκτυα Περιφερειών και Ευρωπαϊκές Συνεργασίες.
Ο λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης γνωρίζει πολύ καλά την εντιμότητα, την ανιδιοτέλεια και το πολιτικό ήθος της. Θέλει την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ανάπτυξη που μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορεί να του εξασφαλίσει και όχι ψεύτικες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που κρύβουν αποσταθεροποίηση και φόβο τα οποία επιμελώς καλλιεργεί ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.
Η κ. Γρουζή πιστεύει πως στις 25 Ιανουαρίου οι Κεφαλλονίτες και οι Ιθακήσιοι θα της δώσουν την εντολή και τη δύναμη να τους εκπροσωπήσει επάξια και όχι αδρανώς στο Ελληνικό Κοινοβούλι
Ας γίνουμε μια γραθιά , μια δύναμη για ένα μέλλον υγιές και ελπιδοφόρο.

«Είναι όλοι παρόντες» είπε η κ. Τζόγια Γρουζή στην χθεσινοβραδινή της ομιλία στο κατάμεστο CAPITOL, και ρίγη συγκίνησης πλημμύρισαν το πλήθος του κόσμου.
Δεν μπόρεσε να κρατήσει ούτε η ίδια τη συγκίνησή της μπροστά στα μέλη και τους αγωνιστές της μεγάλης μας παράταξης, της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλά και τους νέους φίλους.
Κατόρθωσε να μας ενώσει όλους ,για να δικαιωθούν οι αγώνες των μεγάλων στελεχών του νησιού μας Παναγή Γεράκη, Ηλία Ζαφειράτο, Παναγή Σαββαόγλου, Μπάμπη Μεσσάρη και κυρίως του πατέρα της Δημήτρη Γρουζή, που ήταν αυτός που της έμαθε τις πρώτες ελληνικές λέξεις ΕΚΛΟΓΕΣ & ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Με τη δική τους ευχή και τη δική μας δύναμη γινόμαστε όλοι μια γροθιά για να επιστρέψει η έδρα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο νησί μας!!!

Από το γραφείο τύπου
Της Υποψηφίας Βουλευτού Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Κ. Τζόγιας Γρουζή
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις