ΣΥΡΙΖΑ: «Μία Μεγάλη Αγκαλιά»

Μία Μεγάλη Αγκαλιά έγινε ο κόσμος της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, και αγκάλιασε τους υποψήφιους Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην κεντρική προεκλογική ομιλία που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο χώρο του ξενοδοχείου «Λιμανάκι».

Μαζί τους το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, η Μάνια Μπαρσέφσκι, η οποία στην ομιλία της μετέφερε το πανελλαδικό κλίμα, που οδηγεί στην αυτοδύναμη κυβέρνηση της Αριστεράς, αλλά και την πανευρωπαϊκή τάση για αλλαγή πολιτικής και έξοδο από τη λιτότητα.
Τα νησιά μας είναι αποφασισμένα να συμμετέχουν στην Εθνική Προσπάθεια για αλλαγή πολιτικής, και γι’ αυτό στις 25 Γενάρη θα προσφέρουν το δικό τους «λιθαράκι» στην αυτοδυναμία που θα χρειαστεί η νέα κυβέρνηση για να προωθήσει τις μεγάλες αλλαγές!

Αργοστόλι, 23/01/2015
Το γραφείο τύπου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις