Πρέσβειρα Πολιτισμού της UNESCO ανακηρύχτηκε η Αναστασία Παπαδάτου – Αποστολοπούλου

Πρέσβειρα Πολιτισμού της UNESCO Πειραιώς και Νήσων ανακηρύχτηκε η Αναστασία Παπαδάτου – Αποστολοπούλου, (Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Κεφαλληνίας, Ιθάκης και Ζακύνθου).
Η απονομή έγινε από τον Ιωάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική.
Σε μια ωραία δεξίωση στα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων το βράδυ της Τρίτης 20 Ιανουαρίου 2015 η Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Κεφαλληνίας, Ιθάκης και Ζακύνθου Αναστασία Παπαδάτου – Αποστολοπούλου έγινε Πρέσβειρα Πολιτισμού της UNESCO μια θέση που της άξιζε από καιρό.
Ο Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική Ιωάννης Μαρωνίτης, εξήρε το μεγάλο έργο της Αναστασίας Παπαδάτου – Αποστολοπούλου πάνω στον πολιτισμό που επικεντρώνεται κυρίως στα νησιά της Κεφαλλονιάς, Ιθάκης και τώρα και Ζακύνθου.
Η Πρέσβειρα Πολιτισμού της UNESCO Πειραιώς και Νήσων Αναστασία Παπαδάτου – Αποστολοπούλου τόνισε την σημασία της συνεισφοράς στην ειρήνη, στο περιβάλλον, τις Επιστήμες, την εκπαίδευση και στον Πολιτισμό, “Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Ιωάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική, υποσχόμενη ότι από την θέση μου ως Πρεσβευτής της UNESCO Πειραιώς και Νήσων θα προσφέρω περισσότερα στον πολιτισμό”.

presbis presbiss
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις