5ος ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

5ος ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ
(σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ & τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλληνίας )

Μετά τις εκλογικές αναμετρήσεις που ευελπιστούμε να οδηγήσουν σε νίκη του πλέον ικανού αγωνιζομένου στον πολιτικό στίβο, έρχονται οι 2ες αναμετρήσεις αυτές του 5ου Βαλλιανείου Αγώνα Δρόμου που προσδοκούμε να οδηγήσουν σε νίκη του αθλητισμού, νίκη όλων όσων αγωνισθούν και σε μία υγιή και δημιουργική διέξοδο από τα προβλήματα μας.
Στον 1ο Βαλλιάνειο Αγώνα την βραβεύσαμε, στον 5ο θα τρέξουμε προς τιμή της, αναφερόμαστε στην Ολυμπιονίκη μας, την Άννα Πολλάτου, η μνήμη και η εικόνα της οποίας διατηρείται ζωντανή, αναλλοίωτη στην καρδιά και στην σκέψη μας.
Πάντα παρουσιάζαμε πολλά, φέτος θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία, οι εκπλήξεις πολλές, για όλους, μικρούς και μεγάλους, κοινό και αθλητές.
Εσείς απλά προπονηθείτε, μέχρι τις 29 Μαρτίου έχετε άπλετο χρόνο για να προετοιμαστείτε κατάλληλα.
Σας περιμένουμε.

Εκ της οργανωτικής επιτροπής

ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ , ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις