Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας πίστας στην Κεφαλονιά

ΈΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ Κ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Κ ΙΘΑΚΗΣ «Ο ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ»

Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας Πίστας έχει ξεκινήσει στην Κεφαλονιά από τις 10/1/2015 και θα διαρκέσει μέχρι τις 21/1/2015.
Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά αλλά και τιμή που από την πρώτη στιγμή η Ένωση ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, το Σωματείο Επισιτιστικών και Συναφών Επαγγελμάτων «ο Αρκείσιος» καθώς και η εταιρία ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ του κ Λιάτου Μιχάλη ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Διευθύνοντα Συμβούλου Παντελή Ιωαννίδη και καλύψαμε την μετακίνηση, την διαμονή και την διατροφή των ομοσπονδιακών προπονητών και αθλητών .
Πιστεύουμε ότι η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας γίνετε σε ένα από τα ποιο όμορφα ¨προπονητήρια ¨της Ελλάδας .
Σας ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και ελπίζουμε να σας ξανά φιλοξενήσουμε και του χρόνου .
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΙΜΟΘΕΑΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ

Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας Πίστας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις