Η Αστυνομία απαγόρευσε την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ στην ομιλία Τσίπρα στην Κομοτηνή – Tον περίμεναν με άγριες διαθέσεις

Την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κομοτηνή, όπου οπαδοί της ΑΕΚ τον… περίμεναν με άγριες διαθέσεις.

Αντικείμενο αντιπαράθεσης βεβαίως το νέο γήπεδο της Ενωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια και το σχέδιο Μελισσανίδη για την «Αγιά Σοφιά», για την οποία είναι αρνητικοί στο κόμμα και δη στη Δημοτική Αρχή της περιοχής με τον Αρη Βασιλόπουλο.

Ωστόσο, τελικά οπαδοί της ΑΕΚ δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν τον χώρο μετά από σχετική απαγόρευση της Αστυνομίας, που τους απείλησε με προσαγωγές. Για τον λόγο αυτό ο σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ Original Κομοτηνής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η «δημοκρατία» της δήθεν αριστεράς έδωσε εντολή στην ελληνική αστυνομία να περικυκλώσει από το πρωί το Club μας ώστε να μην πάμε να διαμαρτυρηθούμε.Λίγο πριν ξεκινήσουμε οι αστυνομικοί μας ενημέρωσαν πως έχουμε δύο επιλογές: η να ανέβουμε και πάλι στα γραφεία η στα κρατητήρια.

ΥΓ: Ζητώ η δημοκρατία αυτοαποκαλουμενε πρωθυπουργέ.

ΥΓ: Αυτή την στιγμή ήμαστε περικυκλωμενοι από την Ελλάς.

ΥΓ: Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια».

aftodioikisi.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις