Τσίπρας: Θα πληρώσουμε τα ομόλογα που λήγουν το Μάρτιο

Την αποπληρωμή των ομολόγων επιβεβαιώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε συνέντευξη του στη Real News.«Σκοπεύουμε να πληρώσουμε κανονικά» δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας. «Οι λήξεις ομολόγων τον Μάρτιο είναι κυρίως προς το ΔΝΤ και δευτερευόντως προς ιδιώτες. Πρόκειται για μικρά ποσά και σκοπεύουμε να πληρώσουμε κανονικά»!

Όπως διαφαίνεται και αν δεν έχουμε νέα αλλαγή προθέσεων, τα περί σκισίματος, “δόλιου χρέους”, μονομερών διαγραφών και τα “Go Back”, που κατά καιρούς έχει αναφερθεί, προς ώρας αναστέλλονται. Άγνωστο βέβαια τι θα επακολουθήσει στο εσωτερικό του κόμματος.

Σχετικά με την κατάργηση του Μνημονίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πιο γενικά σημειώνοντας πως «Το μνημόνιο θα το καταργήσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις 25 του Γενάρη. Την επιστολή προς τους δανειστές δε θα χρεαστεί να τη στείλω εγώ γιατί θα τη στείλει ο λαός το βράδυ των εκλογών.»Επίσης, σε άλλα σημεία της συνέντευξής του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Θα παραμείνουμε στο ευρώ και θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα ενάντια στη λιτότητα».

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας για το θέμα της προεδρικής εκλογής διευκρίνισε: «Θέλουμε το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας να έχει ευρύτερη απήχηση και αποδοχή και να μην κινείται σε στενά κομματικά όρια».
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις