Μίνι συνέντευξη έδωσε ο Χαράλαμπος Λυκούδης στον Σάκη Βούτο

Μίνι συνέντευξη στον Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι έδωσε σήμερα το πρωί ο ποινικολόγος και υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. Χαράλαμπος Λυκούδης. Ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία για όλους τους Κεφαλονίτες.

Τόνισε ότι συντάσσεται με αυτά που λέει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β. Λουκέρης, υπογράμμισε ότι το ψηφοδέλτιο φέρνει έναν αέρα ανανέωσης που έχει ανάγκη το τοπικό πολιτικό σκηνικό, είμαστε όλοι μεταξύ 45 και 50 ετών, αλλάζουμε γενιά, αλλάζουμε σελίδα.

Το μήνυμα που θα πρέπει να σταλεί, συνέχισε, είναι ότι η Ν.Δ. δεν έχει φατρίες, δεν είναι χωρισμένη και όλοι μαζί θα δώσουμε αυτή την μάχη. Δήλωσε ευτυχής που έχει δίπλα του την Τζόγια Γρουζή και τον Σάββα Σαββαόγλου, δύο νέους ανθρώπους με κύρος, προσωπικότητα και παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα της Κεφαλονιάς.

Για τον εαυτό του τόνισε ότι δεν έχει τόσο ισχυρή παρεμβατικπότητα στα δρώμενα της Κεφαλονιάς αλλά πιστεύει ότι σε αυτό το καινούργιο ταξίδι που ξεκινάει θα δώσει το δικό του πολιτικό στίγμα. Τόνισε ότι έχει δώσει το επαγγελματικό του στίγμα μέσα από μία πορεία ζωής. Χρησιμοποίησε δε μία κινέζικη ρήση “ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει με ένα βήμα” για να τονίσει ότι κάνει το πρώτο βήμα. 

Ακούστε εδώ την συνέντευξη του Χ. Λυκούδη: https://app.box.com/s/o93eb4a3w4hi9itonjx8
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις