Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία η Άντζελα Γκερέκου-Φαίνεται να έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα!

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Κέρκυρα, θα είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Άντζελα Γκερέκου.

Η υφυπουργός Πολιτισμού, που φαίνεται να έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τον Αντώνη Σαμαρα, είχε εκδόσει στις 5 Ιανουρίου ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε ότι θα κατέβει υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ.

Κύκλοι του ΠαΣοΚ αναφέρουν ότι για αυτούς ισχύει η τελευταία δήλωση της κυρίας Γκερέκου, και μιλούν για αχαρακτήριστη ενέργεια, μια ενδεχόμενη αλλαγή της απόφασής της.

Η ανακοίνωση της Άντζελας Γκερέκου έχει ως εξής:

«Η διαδρομή μου στην πολιτική με δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπεριφορά.

Γι’ αυτό και δε θα μπορούσα παρά να συνεχίσω όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα.

Έχω το χρέος να τιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και, κυρίως, τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η συνεργασία και η ενότητα είναι ο μόνος δρόμος για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. Ο χρόνος θα δικαιώσει αυτή την προσπάθεια.

Ενώνω τις δυνάμεις μου με εκείνες όσων ασπάζονται την ανάγκη για έναν ισχυρό τρίτο πόλο, με αναβαθμισμένη θέση σε μια κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής. Που θα κάνει πράξη μια άλλη στρατηγική για τη χώρα, αξιοποιώντας προς όφελος των πολλών τις δυνατότητες και την ασφάλεια που εγγυάται η συμμετοχή μας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Αυτή την ελπίδα των συμπολιτών μου θέλω να εκφράσω.

Και με αυτό το όραμα θα συνεχίσω την πορεία μου στο πλευρό τους».

Πηγή: skai.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις