Οι υποψηφίοι του ΣΥΡΙΖΑ για το Νομό μας

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από διαβούλευση των μελών του και τη διενέργεια των ψηφοφοριών που προβλέπονται από τα αρμόδια όργανα του κόμματος κατέληξε για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη στους εξής υποψήφιους:

► Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
► Γεράσιμος Βασιλάτος
► Αλέξανδρος Ταφλαμπάς

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αγωνιστεί στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση με αυτοπεποίθηση για μια χωρίς προηγούμενο νίκη και αυτοδυναμία η οποία θα κάνει τα μνημόνια παρελθόν και θα ανοίξει νέους ορίζοντες για μια προοδευτική διακυβέρνηση με κοινωνική δικαιοσύνη και παραγωγική ανασυγκρότηση. Ειδικότερα για τα νησιά μας οι εκλογές θα αποτελέσουν αφετηρία για ένα αναπτυξιακό άλμα μετά την μνημονιακή λαίλαπα των τελευταίων χρόνων.

Ν.Σ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις