Ανακοίνωση της ΠΙΝ για το Norma Antlantic

H Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κέρκυρας κ. Νικολέττα Πανδή θεωρεί υποχρέωσή της να εκφράσει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους προσέφεραν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στα πλαίσια της επιχείρησης διάσωσης των επιβαινόντων στο πλοίο Norman Atlantic.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί θερμά τα μέλη των σωστικών συνεργείων των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος για την αυτοθυσία και τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον Οργανισμό Λιμένος Κερκυρας (Ο.Λ.ΚΕ).
Επίσης, την Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας και τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό (ΚΟΙ.Σ.Π.Ε.) «Νέοι Ορίζοντες» για την προσφορά σίτισης στα πληρώματα των ελικοπτέρων και στους διασωθέντες, την AEGEAN Airlines για τη δωρεάν μεταφορά των διασωθέντων από την Κέρκυρα στην Αθήνα, καθώς και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου «ΕΡΜΗΣ» για την πολυήμερη και συνεχιζόμενη μέχρι σήμερα παροχή δωρεάν διαμονής στους διασώστες.

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΝΔΗ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις