Σωτήρης Κουρής: Αυτές οι εκλογές είναι ανούσιες και μακριά από τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας!

Με δήλωσή του στο facebook ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής ανακοινώνει την πρόθεσή του να μην συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές καθώς πολλά ακούγονταν για πιθανή υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία.

Σας παραθέτουμε τη δήλωση του κ. Κουρή:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με θέλουν ενεργό στην πολιτική ζωή και να τους διαβεβαιώσω ότι είμαι μαζί τους, ιδιαίτερα με αυτούς που αισθάνονται αδύναμοι στην ζωή, με αυτούς που αναζητούν την αλήθεια, την δημοκρατία, την εντιμότητα, τον αλληλοσεβασμό .
Είμαι μαζί με τον πολίτη που θεωρεί την πολιτική προσφορά στον τόπο και στην πατρίδα .
Έχω αποδείξει ότι στην πολιτική έχω δώσει τα πάντα και δεν έχω ” ωφεληθεί ” απολύτως τίποτα .
Ο τρόπος αυτός της πολιτικής που διάλεξα είναι γιατί είμαι και θα είμαι ελεύθερος στις πράξεις και αποφάσεις μου μακρυά από συμφέροντα και επιρροές. Είμαι ελεύθερος και αποφασισμένος να συνεχίσω έτσι χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις .
Παραμένω κοντά στον αδύναμο πολίτη γιατί αυτός με έχει ανάγκη !
Η τωρινή ενασχόληση μου με τις εκλογές δεν έχει νόημα γιατί αυτές οι εκλογές είναι ανούσιες και μακρυά από τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας !
Το πρόβλημα της κοινωνίας δεν είναι οικονομικό , άλλα βαθιά πολιτικό , ηθικό και κοινωνικό .
Παραμένω ενεργός πολίτης δουλεύοντας σκληρά γι αυτές τις αξίες που πιστεύω .
Διαβεβαιώνω ότι θα παρά μείνω στις επάλξεις μέχρι τέλος !
Τηλ επικοινωνίας . 6987530550 & 2671069500.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις