Συμμετοχή των Φιλαρμονικών της ΚΕΔΗΚΕ στον Αγιασμό των Υδάτων

Με επισημότητα σε κάθε δημοτική ενότητα θα πραγματοποιηθεί και φέτος ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Δήμο Κεφαλλονιάς.

Την τελετή αγιασμού των υδάτων και κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού θα πλαισιώσουν με την παρουσία τους οι Φιλαρμονικές της Κοινωφελούς Επιχ/σης Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.), στις παρακάτω δημοτικές ενότητες:
Στην Δημοτική Ενότητα Λειβαθούς 11.30πμ στα Σβορωνάτα στο λιμανάκι της Αγίας Πελαγίας και 12.30μμ στο Λιμάνι της Πεσσάδας, η Φιλαρμονική Λειβαθούς της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ», υπό την δ/νση του κ. Γρηγόρη Βαγγελάτου.

Στην Δημοτική Ενότητα Σάμης 10.30πμ στο Λιμάνι της Σάμης και στην Δημοτική Ενότητα Πυλάρου 12.00μμ στο Λιμάνι της Αγίας Ευφημίας, η Φιλαρμονική Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «ΘΕΜΟΣ ΑΜΟΥΡΓΗΣ» υπό την δ/νση του κ. Γεράσιμου Γεωργόπουλου.

Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ
Ο Πρόεδρος

Άγγελος Κωνσταντάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις