Ανέτοιμος ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογική μάχη

Ανέτοιμος εμφανίζεται ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ για να αντιμετωπίσει την ερχόμενη εκλογική μάχη, καθώς οι υποψήφιοί του δύσκολα μπορούν να πείσουν το εκλογικό σώμα σαν πολιτικά πρόσωπα.

Ειδικότερα η νυν βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου θεωρείται “καμένο χαρτί” αφού η μέχρι σήμερα παρουσία της σε γενικές γραμμές κρίνεται ανεπαρκής από την τοπική κοινωνία, ενώ το κενό του Παναγή Δρακουλόγκωνα, που είχε την εμπειρία και την αναγνωρισιμότητα, δύσκολα μπορεί να καλυφθεί από υποψηφίους του τύπου Παγώνη, ή κάποιου άλλου προσώπου ανάλογου βεληνεκούς.

Τα πράγματα δε για το ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύουν περισσότερο αν τελικά ο Χαράλαμπος Λυκούδης κατέλθει με την Νέα Δημοκρατία στο νομό μας καθώς πλέον είναι σαφές ότι η Νέα Δημοκρατία εισέρχεται σε αυτή τη μάχη με πολύ βαριά ονόματα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις