Θραύση έκανε το πάρτι του Palmos 983 και του Antico del corso

Θραύση έκανε το πάρτι που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Palmos 98.3 σε συνεργασία με το καφέ Antico del corso σήμερα το πρωϊ παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον Dj Thomas Voutsinas να βάζει φωτιά στα decks με ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Τα γκαρσόνια του Antico ήταν ντυμένα επίσημα, με γιλέκο και παπιγιόν, ενώ υπήρχε τραπέζι γεμάτο κουραμπιέδες, μελομακάρονα, σοκοφρέτες και καραμέλες, οι παρουσιάστριες του ραδιοφωνικού σταθμού Palmos 98,3 δεν άφησαν κανέναν που να μην δώσει τις ευχές του για το νέο έτος. Κλήρωσαν πολλά δώρα όπως iphone κινητά και tablet, τα τραπέζια είχαν γεμίσει από πολύ νωρίς με πολλούς να το έχουν ρίξει στο ποτό για να ζεσταθούν, με την θερμοκρασία να έχει πέσει πολύ σε αντίθεση με την παραμονή Χριστουγέννων.

Από το Antico πέρασε και η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής το Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, τον Αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ευάγγγελο Κεκάτος, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελο Κωνσταντάκη, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργο Τζωρτζάτο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμο Παπαναστασάτο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Σπυρονικόλα Σολωμό και τον εντεταλμένος Δημοτικό Σύμβουλο Ηλία Κουρκουμέλη. Από το Λιθόστρωτο πέρασε και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος παρέα με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Γεράσιμο Βασιλάτο, στο Antico είδαμε και τους επιχειρηματίες Θανάση Μουϊκή και Γεράσιμο Νιφοράτο να διασκεδάζουν παρόλο το τσουχτερό κρύο.

Παρέα με τη Δημοτική Αρχή βρέθηκε και ο γνωστός δημοσιογράφος του MEGA συμπατριώτης μας Ανδρέας Κωνσταντάτος που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί για την αλλαγή του νέου χρόνου.

Και του χρόνου!

1-DSC00259 1-DSC00260 1-DSC00261 1-DSC00262 1-DSC00263 1-DSC00264 1-DSC00266 1-DSC00269 1-DSC00275 1-DSC00277 1-DSC00278
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις