Κέρκυρα: Ένταση μεταξύ Γκλέτσου και στελεχών ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια – Έλειπε ο Θόδωρος!

«Παιδί του… 15μελούς» χαρακτήρισε τον Αλ.Τσίπρα ο πρόεδρος του κόμματος «Τελεία» – Πρωτοφανές επεισόδιο με την αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κέρκυρας, Χρήστο Μωραϊτη που κατέληξε στον εισαγγελέα…

Θυελλώδης ήταν η «συνάντηση» του επικεφαλής της «Τελείας» Απόστολου Γκλέτσου με την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστο Μωραϊτη οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γκλέτσος μίλησε για τις υποσχέσεις που έδωσε ο κ. Τσίπρας εν όψει εκλογών και επεσήμανε πως μετά τις εκλογές και εφόσον είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός θα πρέπει να αυξήσει τον κατώτερο μισθό στα 700 ευρώ και να τηρήσει τις δεσμεύσεις του.

Τα αίματα άναψαν όταν αποκάλεσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ παιδί του δεκαπενταμελούς στο οποίο ούτε ψήφο ανοχής δεν θα έδινε. Ο κ. Μωραϊτης ειπε στον κ. Γκλέτσο ότι είναι πολύ προσβλητικό το σχόλιο του με τον τελευταίο να σηκώνεται από την καρέκλα του.

Το τι ακολούθησε από εκεί και πέρα δεν περιγράφεται εύκολα. Η αντιπεριφερειάρχης και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου καλούσαν τον κ. Γκλέτσο να σεβαστεί την φιλοξενία τους και ο πρόεδρος του κόμματος «Τελεία» τους ούρλιαζε: «Δεν θα κυβερνήσετε ποτέ!».

Δείτε το βίντεο:

Κατευθυνόμενος προς την έξοδο αντάλλαξε σε έντονο ύφος με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κουβέντες κάνοντας λόγο για «χούντα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποτέλεσμα αυτής της έντασης ήταν μια δεκάλεπτη λογομαχία των δυο πλευρών που κατέληξε στον Εισαγγελέα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις