Έγινε η τελευταία συνεδρίαση της χρονιάς για την ΚΕΔΗΚΕ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» η τελευταία συνεδρίαση, για τον χρόνο, της ΚΕΔΗΚΕ.
Τα θέματα τα οποία συζήτησε το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν σχετικά με την έγκριση του ετήσιου προγράμματος δράσης 2015 με τίτλο «Πολιτισμός και Αθλητισμός-Διέξοδο ζωής» όπου καταγράφονται οι στόχοι της ΚΕΔΗΚΕ, οι υπηρεσίες με τις οποίες ασχολείται καθώς και ο πίνακας με τα έσοδα και τις δαπάνες της κοινωφελούς επιχείρησης. Και ιδιαίτερη σημασία έδωσαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες θα βελτιωθούν και στα πολιτιστικά δρώμενα. Στη συνέχεια συζήτησαν για την έγκριση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2015 και την έγκριση δελτίων προόδου των εξωτερικών συνεργατών.
Τέλος ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωσταντάκης τόνισε πως η Κοινωφελής Επιχείρηση είναι το νομικό πρόσωπο όπου με τα αντικείμενα που ασχολείται δεν έχει έσοδα από πουθενά και ο Δήμος είναι αυτός που πρέπει να βοηθήσει ώστε να συνεχιστεί με επιτυχία το έργο που παράγουν.
Μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών τα θέματα πέρασαν κατά πλειοψηφία.

kedike kedike1 kedike2 kedike3
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις