Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τολμηρή έκθεση “ΣΩΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ” του Κώστα Ευαγγελάτου στην ATHENA EROTIC ART 2014

Στα πλαίσια της έκθεσης ATHENA EROTIC ART 2014 στο Γήπεδο Φαλήρου- Ολυμπιακός Πόλος TAE KWON DO, η οποία ολοκληρώθηκε με τεράστια προσέλευση κοινού, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία σειρά γυμνών σωματογραφικών έργων του ζωγράφου Κώστα Ευαγγελάτου με τίτλο THE EROTIC BODYGRAPHICS BY COSTAS EVANGELATOS. Σύμφωνα με το σκεπτικό των υπεύθυνων της διοργάνωσης του φεστιβάλ και του art-zone :
Η απελευθέρωση της σκέψης μέσα από την τέχνη και η κατανόηση ότι ο ίδιος ο έρωτας, το κορμί και το πάθος μεταξύ δύο ανθρώπων μπορούν να εκφραστούν μέσα από καλλιτεχνικά δημιουργήματα, αποτελούν τις θεμελιώδης αρχές στις οποίες βασίζεται η φιλοσοφία και ο σχεδιασμός του Sex Art τομέα του Athena Erotic-Festival 2014. .
Με κύριο συνθετικό στοιχείο το αισθησιακό ανθρώπινο σώμα ο καλλιτέχνης φιλοτέχνησε τα έργα της έκθεσης στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια των εικαστικών σπουδών του, στο Παρίσι κατά τη διάρκεια των εκθέσεων του εκεί από το 1988- 2012 και στην Αθήνα από την δεκαετία του 1990 μέχρι σήμερα. Οι “Σωματογραφίες” έχουν λάβει επαινετικές κριτικές για την ανάδειξη της ομορφιάς και του ερωτισμού τους και ορισμένες έχουν εκδοθεί σε portfolios, Ημερολόγια και λευκώματα τέχνης. Στο χώρο της έκθεσης έγιναν επίσης πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια με κορυφαίο αυτό της διάσημης Αμερικανίδας σεξολόγου δρ Ρούθ, παγκόσμια γνωστής DR. RUTH, η οποία έκανε και επαινετική αναφορά στα εικαστικά έργα του Κώστα Ευαγγελάτου.

Στις φωτογραφίες 1. Ο Κώστας Ευαγγελάτος με τις παρουσιάστριες των εκδηλώσεων Τζέην Σαμπανίκου και Εύη Αδάμ
2. Η ΔΡ.ΡΟΥΘ με τον Κώστα Ευαγγελάτο
3. Ο Κ. Ευαγγελάτος με τον επιμελητήτης έκθεσης Μάνο Καπιτσάκη
4. Οι καλλιτέχνες Ντάνυ Μαρτζώκα, Τζέην Σαμπανίκου, Κώστας Ευαγγελάτος
5. Η show woman Μαρκέλλα Μαλτέζου με τη χορογράφο-σκηνοθέτιδα Φένια Αποστόλου
6, 7, 8. Απόψεις της έκθεσης του Κώστα Ευαγγελάτουμε BODYGRAPHICS
9, Η συγγραφέας, sex-editor Ειρήνη Χειρδάρη με τον καλλιτέχνη.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

1 ΤΖΕΗΝ ΣΑΜΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΕΥΗ ΑΔΑΜ 2  Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑ ΡΟΥΘ 3  Ο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΑΝΟΣ ΚΑΠΙΤΣΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ  ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ O O

6 ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ 2014

O 8 COSTAS EVANGELATOS ART
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις