Μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας για την εορτή των Χριστουγέννων

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, απευθύνει τις ευχές του προς όλους τους πολίτες της Περιφέρειας:

«Τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων το μήνυμα για ειρήνη, αγάπη και υγεία παραμένει «φωλιασμένο» στις καρδιές μας.
Οι δύσκολες ημέρες που διανύουμε εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, έχουν δημιουργήσει ένα δύσβατο δρόμο για όλους μας, όμως το πραγματικό νόημα της γέννησης του Χριστού, ας μας βοηθήσει να μετατρέψουμε τον πόνο και τη δυστυχία σε ελπίδα, χαρά και αλληλεγγύη, για να μπορέσουμε να ατενίζουμε πλέον με αισιοδοξία το μέλλον.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραμένει δίπλα στους πολίτες της και σας καλεί όλους να μείνουμε ενωμένοι, ώστε να καταφέρουμε να βγούμε επιτέλους από την πολυεπίπεδη κρίση και να επιτύχουμε μια υγιή αναπτυξιακή πορεία για τον τόπο μας.
Από την καρδιά μου, εύχομαι σε όλους, χρόνια πολλά, ειρηνικά και καλά Χριστούγεννα».
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις