Τέρενς Κουϊκ: “Δεν θα ανεχτούμε νέα θηλιά στο λαιμό του Έλληνα”

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε χθες το απόγευμα ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Τέρενς Κουϊκ που βρέθηκε στο νησί μας για επαφές με τα τοπικά στελέχη εν όψη των εκλογών.

Μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές που πλησιάζουν κάτι που όπως είπε έπρεπε να είχαν γίνει το 2012 που είχε ζητήσει και ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος, συγκεκριμένα αναφερόμενος στο διάγγελμα του πρωθυπουργού που έλεγε ότι: “ψηφίστε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εγώ θα κάνω τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μας και εγώ θα κάνω εκλογές το 2015”, απάντησε “δηλαδή να δώσουμε άλλον έναν χρόνο ζωής σε μία κυβέρνηση που μας έχει αφανίσει”. Ο κ. Κουϊκ αισθάνεται αισιόδοξος ότι αυτή τη φορά οι ΑΝ.ΕΛ. θα ανακάμψουν και ο Ελληνικός Λαός θα τους εμπιστευτεί.

Έκανε σκληρή κριτική απέναντι στην κυβέρνηση τονίζοντας ο κ. Κουϊκ: Αυτή η κυβέρνηση μας έχει λιώσει, μας έχει καταπλακώσει. Δεν θα ανεχτούμε άλλη θηλιά στο λαιμό του Έλληνα, με δύο ακόμα μνημόνια να έρχονται. Με μία αναθεώρηση του Συντάγματος που θα γίνει από μία κυβέρνηση μειοψηφίας”. Μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ ο κ. Κουϊκ δήλωσε ότι θα συρρικνωθεί σε βαθμό επικινδυνότητας μέσα στη Βουλή, ενώ αναφερόμενος στο λεγόμενο success story του Πρωθυπουργού ότι είναι αποτυχημένο στόρι, και αυτό το γνωρίζουν καλά οι άνεργοι και οι οικογένειες που τα παιδιά τους φεύγουν στο εξωτερικό.

Ο κ. Κουϊκ έκανε αναφορές στην φορολογία, στον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα, τα εθνικά θέματα, ενώ βλέπει συνεργασία Σαμαρά και ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για την δημιουργία Κυβέρνησης.

Απάντησε σε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους πάνω στο γνωστό θέμα που έχει προκύψει με τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Παύλο Χαϊκάλη αλλά και για την κατάσταση που έχει επέλθει στο πολιτικό σύστημα. Μαζί του στο πάνελ κάθισαν ο πρώην Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Βασίλης Καμπίτσης, ο Τομεάρχης των ΑΝ.ΕΛ. για την Κεφαλονιά κ. Γεράσιμος Πετράτος και η κα Λία Εγγλέζου, Περιφερειάρχης οργανωτικής για νησιά του Ιονίου.

Ακούστε όλη την συνέντευξη Τύπου

1-DSC09331 1-DSC09333 1-DSC09335 1-DSC09337 1-DSC09338 1-DSC09339 1-DSC09342
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις