Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στη Σύσκεψη του ΟΛΠ με θέμα την Κρουαζιέρα

Μόλις ολοκληρώθηκε η Σύσκεψη στον ΟΛΠ με θέμα “Η Κρουαζιέρα ως πυλώνας ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας”, με την συμμετοχή του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Ι. Βαρβιτσιώτη, της Υπουργού Τουρισμού κας Ολ. Κεφαλογιαννη και ανώτατων θεσμικών παραγόντων και διευθυντών των διεθνών Εταιρειών Κρουαζιεροπλοίων.

Την Κεφαλονιά εκπροσώπησε ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού κ. Ε. Κεκάτος. Ο κ.Κεκάτος στην τοποθέτηση του μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Δημάρχου κ. Α. Παρίση και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Γ. Τζωρτζατου και εν συνεχεία ανέπτυξε τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού Κρουαζιέρας όπως και όλων των υποστηρικτικών εναλλακτικών μορφών Τουρισμού στην Κεφαλονιά. Την Σύσκεψη τίμησε με την συμμετοχή του και ο Ταξιδιωτικός πράκτορας κ. Δ. Έρτσος. Θα ακολουθήσει αναλυτικό Δελτίο Τύπου με την επιστροφή του κ. Κεκάτου στο νησί.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις