Η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας θα αναβιώσει το έθιμο της κολόνιας την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΩΔΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ «ΡΟΚΚΟΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ»
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1838
Ριζοσπαστών 12 Αργοστόλι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα αναβιώσει το έθιμο της κολόνιας εφόσον οι καιρικές συνθήκες μας το επιτρέψουν, γιατί καθώς γνωρίζετε την περσινή χρονιά λόγω κακών καιρικών συνθηκών δεν πραγματοποιήθηκε.
Μόλις πέσει το σκοτάδι ( στις 6 μ.μ. περίπου) η Μπάντα της Σχολής θα παίξει στο Λιθόστρωτο τα κάλαντα και εορταστικά κομμάτια.
Θα ακολουθήσουν και όσα άλλα μουσικά συγκροτήματα και χορωδίες ως συνήθως λαμβάνουν μέρος και στη συνέχεια θα αρχίσει ο κατά το έθιμο ”πόλεμος της κολόνιας”.
Υπεύθυνη της εφαρμογής του προγράμματος θα είναι η αρχιμουσικός της Σχολής μας κ. Ζωίτσα-Αλεξία Μαρτσέλου η οποία με όλα τα παιδιά της μπάντας θα αναλάβει να τηρηθούν οι διαδικασίες ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τραπεζάκια με κολόνια για ανεφοδιασμό θα στηθούν από το Δήμο στον Αγ. Σπυρίδωνα, Ταχυδρομείο, Καθολική Εκκλησία και Πλατεία Καμπάνας.
Ας δώσουμε όλοι μας το παρόν στον αποχαιρετισμό του παλιού χρόνου με την ευχή ο Νέος Χρόνος που θα τον διαδεχθεί να φέρει καλύτερες ημέρες για όλους.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις