Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων ‘’ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ’’-Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στις 20 Δεκεμβρίου που είχαμε ανακοινώσει στην έκθεση Metropolitan Expo 5.6.7. Δεκεμβρίου. Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από Έλληνες και ξένους επισκέπτες.
Ο κλήρος είναι το νούμερο …79
Τυχερός / η, είναι Γιαμάνης Αντώνης, για 4 διανυκτερεύσεις δωρεάν στα ενοικιαζόμενα δωμάτια στον Πόρο Κεφαλονιάς, για την περίοδο Μάιος ή Ιούνιος του 2015 .
Για τους υπόλοιπους που δεν στάθηκαν τυχεροί , το Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων ‘’οι Πρόννοι’’ είναι στην ευχάριστη θέση να τους ανακοινώσει και να προσφέρει σε όσους συμμετείχαν στην κλήρωση, – 20% για το μήνα, Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο, στα ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Διαμερίσματα στον Πόρο Κεφαλονιάς. Παρακαλούμε για τις κρατήσεις στο, email: .

Με εκτίμηση
Επ/ πρόεδρος Γεώργιος Μεταξάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις