ΕΛΜΕΚΙ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για την καταγραφή των απεργών στο my school

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για την καταγραφή των απεργών στο my school και ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ εκφράζει σοβαρές επιφυλάξεις για την ονομαστική καταγραφή των απεργών και την τήρηση συστηματικού σχετικού φακέλου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα my school. Τα ατομικά στοιχεία δίνονταν πάντα στις κατά τόπους οικονομικές υπηρεσίες για να προβαίνουν σε περικοπές μισθού.

Επομένως, η κεντρική καταγραφή – φακέλωμα δεν είναι αθώα και πιθανότατα συνδέεται με μέτρα που αφορούν την περιστολή του δικαιώματος στην απεργία αλλά και με τις «κατάλληλες» αξιολογικές κρίσεις για τους αγωνιστές εκπαιδευτικούς.

Επιπλέον, καταγγέλλει τις απόπειρες εκφοβισμού των αναπληρωτών ΠΔΕ από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, η οποία ζήτησε υπεύθυνες δηλώσεις(!!) για τη συμμετοχή τους στην πανεργατική απεργία στις 27/11/2014.

Κάθε απόπειρα εκφοβισμού, τρομοκράτησης ή παρακώλυσης στην  απρόσκοπτη συμμετοχή κάθε εργαζομένου σε απεργία θα μας βρει αντίθετους.

Αργοστόλι 19 Δεκέμβρη 2014

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
 

Γεωργόπουλος Διονύσης

 

Βάρσος Δημήτρης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις