Καταδικάζουμε τις επιστολές του “Προβατά” κατά της Ελπίδας Κατσαϊτη

Λάβαμε με e-mail επιστολές κάποιου ονόματι Αλέξη Προβατά στις οποίες αναφέρονται διάφορες καταγγελίες για διάφορα ζητήματα εις βάρος της πρώην Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, Ελπίδας Κατσαϊτη.

Εμείς δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε το περιεχόμενο των ανωτέρω επιστολών καθώς δεν δημοσιεύουμε επιστολές των οποίων ο αποστολέας δεν έχει ξεκάθαρα στοιχεία. Ούτως ή άλλως από τη στιγμή που όπως φαίνεται από τα e-mail του επί των καταγγελουμένων θεμάτων, θα επιληφθεί ο Δήμος Κεφαλονιάς στον οποίο κοινοποιείται, εμείς υποχρεούμεθα να περιμένουμε τους ελέγχους από τα αρμόδια όργανα και μόνο τότε θα ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο θέμα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις