Εγκαίνια εκθεσιακού χώρου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένα Κέρκυρας

Την Τρίτη 16-12-2014, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, εγκαινίασε το εκθεσιακό της περίπτερο για τοπικά αγροτικά προϊόντα στο χώρο του λιμανιού της Κέρκυρας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένα Κέρκυρας.

Παραβρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, ο αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα, δικτύων και διεθνών σχέσεων Γιάννης Φοντάνας, ο πρόεδρος του ΟΛΚΕ Σπύρος Ανδριώτης και ο Δ/ντής του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Σταμάτης Γκίνης.

Στο σχεδιασμό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την προβολή και αναβάθμιση των τοπικών προϊόντων του πρωτογενή τομέα, περιλαμβάνονται η λειτουργία εκθεσιακών περιπτέρων σε όλα τα μεγάλα νησιά της Περιφέρειας, που θα φιλοξενούν τους ντόπιους παραγωγούς με την φροντίδα των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Η διασύνδεση και συνεργασία του Τουριστικού με τον Πρωτογενή τομέα , η οποία προωθείται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, έχει στόχο να βελτιώσει και να αναβαθμίσει τόσο τις προσφερόμενες υπηρεσίες του τουριστικού τομέα, όσο και την ποιότητα, την αναγνωρισιμότητα και την εμπορευσιμότητα των τοπικών προϊόντων των Ιονίων Νησιών.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις