Αποχώρηση δύο μελών της παράταξης Μιχαλάτου από τη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε εχθές η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου. Το γεγονός της συνεδρίασης ήταν ότι δυο από τα μέλη του Συμβουλίου που ανήκουν στην Παράταξη του Θεόφιλου αποχώρησαν εξαιτίας της εμφάνισης ενός μέλους της πλειοψηφίας, της Αφροδίτης Δελαπόρτα για την οποία θεώρησαν ότι απουσίαζε αδικαιολόγητα από τις προηγούμενες συνεδριάσεις.

Ο πρόεδρος κ. Λούκας Νιφοράτος δικαιολόγησε την απουσία αφού υπήρχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά παρ όλα αυτά τα μέλη του Συμβουλίου της παράταξης του Θεόφιλου αποχώρησαν. Εκείνο που θέλουμε να επισημάνουμε ως συμπέρασμα από το χθεσινό γεγονός είναι ότι η παράταξη του Θεόφιλου δείχνει «τάσεις φυγής» καθώς το τελευταίο διάστημα αποχωρεί είτε από συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων είτε από συνεδριάσεις της Δημοτικής Κοινότητας. Μάλιστα φαίνεται να γίνεται αυτό μόνιμη στρατηγική της καθώς αδυνατεί να αντιμετωπίσει την πλειοψηφία και αρνείται πεισματικά να αναλάβει τον ρόλο της αντιπολίτευσης που της έταξες η ψήφος της τοπικής κοινωνίας.
Κλείνοντας να ευχηθούμε στην Πόπη Ταραζή μέλος της Δημοτικής Κοινότητας χρόνια πολλά για τα γενέθλια της.

Ρεπορτάζ Παυλίνα Σταμάτη

ΠΗΓΗ anexarttitoblog.gr

koinotita koinotita2 koinotita4
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις