Συμπληρωματική ανακοίνωση σχετικά με την εκδήλωση για τα ΑμεΑ

Συμπληρωματικά του χθεσινού Δελτίου Τύπου για την ανοιχτή συνάντηση διαλόγου με θέμα «Τα προβλήματα των ΑΜΕΑ και η εφαρμοζόμενη πολιτική», θεωρούμε ότι ήταν παράλειψή μας να μην αναφερθούμε ονομαστικά στην παρουσία του Α/δήμαρχου και υπεύθυνου για τα θέματα υγείας και πρόνοιας κ.Κεκάτου Ευάγγελου, του προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας, κ.Γάκη Μιχάλη, καθώς επίσης και του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ριζοσπάστες Ξανά» και Δημοτικού Συμβούλου, Δημητράτου Γεράσιμου.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για τις παρουσίες τους και τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τους, ενώ προσβλέπουμε στη συνεργασία τους προκειμένου να καταφέρουμε θετικά αποτελέσματα στο χώρο των ΑΜΕΑ.

Αργοστόλι 15/12/2014
Απ’ το γραφείο της Βουλευή
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις