Διαμαρτυρία περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων προς ΝΕΡΙΤ

Με επιστολή του προς την κυβερνητική εκπρόσωπο Σ. Βούλτεψη, τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ ο περιφερειάρχης εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία για την απουσία της ΝΕΡΙΤ από την τελετή υποδοχής του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα η επιστολή του κου Γαλιατσάτου είναι η εξής:

«Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,
Εκφράζοντας και τα αισθήματα του συνόλου της τοπικής κοινωνίας της Κέρκυρας και των Ιονίων Νήσων διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για το γεγονός της απουσίας της τηλεόρασης της ΝΕΡΙΤ (ως δημόσια τηλεόραση) από την τελετή της υποδοχής της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και τις εκδηλώσεις πού έλαβαν χώρα στο χρονικό διάστημα 10-13/12/2014.
Η στάση αυτή της ΝΕΡΙΤ γεννά πληθώρα ερωτηματικών για την διαχείριση εκ μέρους σας ενός ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΓΑΘΟΥ, όπως είναι οι τηλεοπτικές συχνότητες και ακόμη περισσότερα όταν πρόκειται για επιδεικτική απαξία απέναντι αφ’ ενός προς το πρόσωπο της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη και αφ’ ετέρου προς τους πολίτες της Κέρκυρας και του Ιονίου.
Με την παρούσα επιστολή διαμαρτυρίας, επιζητούμε και αναμένουμε σαφή απάντηση, την οποία επιζητούν και αναμένουν και οι πολίτες των Ιονίων νησιών.»
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις