Τεράστια δικαστική ήττα του Θεόφιλου Μιχαλάτου – Δικαίωση του Portoni.gr

Όπως είχαμε έγκαιρα ενημερώσει τους αναγνώστες μας εκκρεμούσαν δικαστικές εξελίξεις στο ζήτημα διαγραφής των τεσσάρων (Διονύσης Λυκούδης, Άγγελος Γαλάτης, Θεόδωρος Λεγάτος, Μάκης Μαρκάτος) από το Δ.Σ. το Επιμελητηρίου μετά από σχετική απόφαση του Πρόεδρου του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Σήμερα το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πατρών δικαίωσε απόλυτα τους διαγραφέντες και άδειασε νομικά τον Θεόφιλο Μιχαλάτο αφού πλέον ο Διονύσης Λυκούδης και οι υπόλοιποι διαγραφέντες επιστρέφουν μετά Βαΐων και κλάδων στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου κατόπιν σχετικής διαταγής της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Τώρα αρχίζουν τα όργανα στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου ενώ η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί και μεγάλη επιτυχία για τους τρεις δικηγόρους του Διονύσης Λυκούδη και των στελεχών του (Νίκος Ανουσάκης, Θόδωρος Τσαμαλαλούκας, Νίκος Παπαϊωάννου).
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις