ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΛΥΚΟΥΔΗ: Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ

Με δικαστική απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα ακυρώνεται η απόφαση διαγραφής μου αλλά και των συναδέλφων μου από το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
Η σημερινή απόφαση είναι ένα ισχυρό ράπισμα σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να χειρίζονται τα όργανα της Δημοκρατίας και τους θεσμούς κατά το δοκούν.
Όπως είναι σε όλους γνωστό, με απόφασή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θ. Μιχαλάτος, αυθαίρετα διέγραψε από το Επιμελητήριο τους Δ. Λυκούδη, Γ. Μαρκάτο, Α. Γαλάτη και Θ. Λεγάτο.
Από σήμερα με απόφαση της Δικαιοσύνης οι ανωτέρω αποτελούν ξανά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου ενώ ο Θ. Μιχαλάτος μένει έκθετος απέναντι στην Δικαιοσύνη και απέναντι στην τοπική κοινωνία για τα πεπραγμένα του.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις