Νίκος Φραντζής: Άμεση η ανταπόκριση του Δήμου στο αίτημα του ΚΕΠ για βελτίωση των υπηρεσιών

Σύμφωνα με δήλωση που μας έκανε ο Προϊστάμενος της διεύθυνσης του ΚΕΠ κ. Νίκος Φρατζής επεσήμανε την άμεση ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα του Αντιδημάρχου Αργοστολίου και Σάμης κ. Διονύση Λυκούδη στο αίτημα τους για την βελτίωση των υποδομών στα ΚΕΠ του Δήμου.

Μια κίνηση πολύ σημαντική που δείχνει την φροντίδα για την σωστή παροχή των υπηρεσιών στους πολίτες. Κάτι το οποίο συμβάλλει και στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων.
Έπειτα ο κ. Νίκος Φρατζής τόνισε ότι η αρχή της ανακαίνισης έγινε με τον εξωραϊσμό και την επέκταση του γραφείου στο ΚΕΠ Αργοστολίου και σύντομα ολοκληρώνεται και η μελέτη για την ανακαίνιση του κτιρίου που στεγάζεται το ΚΕΠ Παλικής στο Ληξούρι.
Ακολουθεί και η δήλωση του:
Η δηµοτική αρχή και ιδιαίτερα ο αναπληρωτής δήµαρχος κ. Λυκούδης, ανταποκρίθηκε στο αίτηµα µας για Βελτίωση των υποδοµών στα Κ.Ε.Π. του δήµου
µας :
– Η αρχή έγινε µε τον εξωραϊσµό και την επέκταση του γραφείου στο Κ.Ε.Π.
Αργοστολίου,
– Ολοκληρώνεται η µελέτη για την ανακαίνιση του κτιρίου που στεγάζεται το Κ.Ε.Π.
Παλικής στο Ληξούρι. Το έργο θα εκτελεστεί τους πρώτους µήνες του 2015.
∆υστυχώς η πολιτεία ενώ αναθέτει νέες αρµοδιότητες στα Κ.Ε.Π. δεν χρηµατοδοτεί τους δήµους για την λειτουργική τους υποστήριξη.
Στις συνθήκες αυτές η φροντίδα και η επιδεικνυόµενη µέριμνα από πλευράς δηµοτικής αρχής για τα Κ.Ε.Π., είναι σημαντική. Αναδεικνύει την φροντίδα και την µέριµνα για σωστή παροχή υπηρεσιών στους πολίτες και συµβάλλει στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζοµένων.

Νικόλαος Φραντζής
Πρ/νος ∆/νσης Κ.Ε.Π.

kep kep2 kep3
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις