Η Χρυσούλα Διαβάτη αρνήθηκε το βραβείο της και ξέσπασε λόγω Σάκη Ρουβά

Σήμερα δόθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής τα βραβεία Κάρολος Κουν με τη Χρυσούλα Διαβάτη να αρνείται να παραλάβει την τιμητική διάκριση διεθνούς θεατρικού ρεπερτορίου που της αποδόθηκε για την παράσταση “Δυο γυναίκες χορεύουν” λόγω του Σάκη Ρουβά.

Αναλυτικότερα, ο pop star τιμήθηκε από τους υπευθύνους του θεσμού με το βραβείο Αρχαίου Δράματος Κάρολος Κουν. Η πρωταγωνίστρια Χρυσούλα Διαβάτη ανέβηκε πάνω στο βήμα και αρνήθηκε τη δική της βράβευση, αναφέροντας: «Να καλέσουν την αστυνομία θεάτρου να τακτοποιήσει τα θέματα γιατί τα βραβεία πηγαίνουν σε stars και μοντέλα».

O Ρουβάς υπερασπίστηκε τη δική του θέση λέγοντας ότι “παίρνω αυτό το βραβείο με την ψυχή μου” και η εκδήλωση γρήγορα μετατράπηκε σε… θεατρικό ρινγκ!

ΠΗΓΗ: newpost.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις