“Χιόνι και Φως” ο τίτλος των εκδηλώσεων που ετοιμάζει η ΚΕΔΗΚΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν καιρού θέλοντος και επίσημα μέσα στην εβδομάδα θα έχουν τον πολύ ενδιαφέρον και μοναδικό τίτλο “Χιόνι και Φως”.

Καινούργια σπιτάκια στήνονται συνεχώς στην πλατεία Βαλλιάνου, με  20 επιχειρηματίες να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, το οποίο προχωράει με γοργούς ρυθμούς αν και αυτές τις μέρες λόγω καιρού οι εργασίες έχουν μείνει λίγο πίσω, τίποτα όμως δεν πρόκειται να καθυστερήσει το καθιερωμένο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες  θα γίνει μέσα στην εβδομάδα.

Εκτός από το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορες εκδηλώσεις και δρώμενα που θα λάβουν χώρα στην πλατεία αλλά και σε όλη την πόλη του Αργοστολίου δίνοντας ένα εορταστικό χρώμα και μία γιορτινή διάθεση, με τον Άγγελο Κωνσταντάκη, τον Κοσμά Κρούσο που έχει αναλάβει και το καλλιτεχνικό κομμάτι της διοργάνωσης αλλά και όλη την ομάδα που εργάζεται νυχθημερόν, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι πραγματικά καταπληκτικό.

1-DSC08330 1-DSC08331 1-DSC08332 1-DSC08333 1-DSC08334 1-DSC08335 1-DSC08336 1-DSC08337 1-DSC08338 1-DSC08339
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις