Αυστραλία: Εκλογή για Έλληνα Βουλευτή και Έλληνα Δήμαρχο!

Το προάστιο Όκλι της Μελβούρνης είναι το πλέον «Ελληνοκρατούμενο» της πόλης, με χιλιάδες Έλληνες κατοίκους. 

Αυτό φάνηκε και στις τελευταίες Πολιτειακές Εκλογές, κατά τις οποίες, τα δύο μεγάλα Κόμματα “κατέβασαν” ομογενείς υποψήφιους.

Τελικά, την Βουλευτική έδρα κέρδισε ο “Εργατικός”, Σταύρος Δημόπουλος, ενώ ο ομογενής Πολ Κλεισάρης, εξελέγη Δήμαρχος του Μόνας (όπου ανήκει το Όκλι).

Είναι η τρίτη φορά που ο κ. Κλεισάρης εκλέγεται Δήμαρχος του πολυπληθούς δήμου.

Μιλώντας μετά την εκλογή του, ο κ. Κλεισάρης δεσμεύτηκε «να υπηρετήσει τους δημότες με ζήλο και ενθουσιασμό» ορίζοντας ως βασικές προτεραιότητες της θητείας του «την περίθαλψη των οικογενειών του δήμου με αυξημένες ανάγκες και την καταπολέμηση της οικογενειακής βίας», αρχίζοντας την εκστρατεία κατά της βίας από τα δημοτικά σχολεία και τους αθλητικούς συλλόγους.

«Θα διαθέσω τον κόπο και το χρόνο, που απαιτεί η επικοινωνία με τα παιδιά σχολικής ηλικίας.

Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με όλα τα σχολεία και τους αθλητικούς συλλόγους του δήμου, για να τονίσω στα παιδιά μας, ότι η οικογενειακή βία είναι απαράδεκτη» τόνισε ο κ. Κλεισάρης.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος πρόσθεσε, ότι παράλληλα θα εργαστεί για τη συνέχιση των έργων βελτίωσης των υποδομών και εξωραϊσμού του δήμου.

Τέλος, ο κ. Κλεισάρης επαίνεσε την πρωτοβουλία του προκατόχου του κατά του καπνίσματος σε υπαίθριους χώρους, που σερβίρεται φαγητό και την ενίσχυση της εκστρατείας των δημοτών κατά του τζόγου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις