Σύμμαχος των δικαιούχων των εργατικών κατοικιών η ΠΙΝ

Συνάντηση με το προεδρείο του συλλόγου δικαιούχων εργατικών κατοικιών στον Άγιο Ιωάννη είχε σήμερα το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος. 

Η πρόεδρος του συλλόγου Α. Κοσκινά ενημέρωσε τον περιφερειάρχη για τις μεγάλες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του συγκροτήματος των κατοικιών και τόνισε την ανάγκη ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου.
Ο περιφερειάρχης υπογράμμισε το ενδιαφέρον της νέας περιφερειακής αρχής για το θέμα και τόνισε ότι βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με το δήμο της Κέρκυρας προκειμένου να επιταχυνθούν οι όποιες διαδικασίες για την απόδοση των κατοικιών στους δικαιούχους σε σύντομο χρονικό διάστημα.
«Η ΠΙΝ είναι σύμμαχός σας, είπε ο Θ. Γαλιατσάτος, και θα βρισκόμαστε συνέχεια σε επαφή προκειμένου να παρακολουθούμε το θέμα από κοντά και να συνδράμουμε με τις ενέργειές μας όπου χρειαστεί».
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις