Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Κέρκυρα παρουσίασαν στον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτο τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. που τον επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι.
Ο πρόεδρος κ. Προβατάς αναφέρθηκε στην ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων σε αρκετά γήπεδα του νησιού, ζητώντας την οικονομική ενίσχυση της περιφέρειας, ενώ κατέθεσε και υπόμνημα με τα προβλήματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στις δυσκολίες ένταξης των αθλητικών έργων στα ευρωπαϊκά προγράμματα και δεσμεύτηκε να αναζητηθούν μέσω των υπηρεσιών της ΠΙΝ πόροι για την χρηματοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που χρήζουν άμεσης παρέμβασης.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις