Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας Καραβάδου

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία το Συμβούλιο της Τοπικής Ενότητας Καραβάδου στο Κοινοτικό Γραφείο της περιοχής.

Του Συμβουλίου προήδρευσε η Πρόεδρος της Κοινότητας κ.Ειρήνη Σταματελάτου και συμμετείχαν τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου κ. Ρούλα Μαγουλά και κ.Βασίλης Αντωνίου.
Τις εργασίες του Συμβουλίου τίμησαν, μετά από πρόσκληση της κ.Προέδρου, ο Α/Δήμαρχος Λειβαθούς κ.Ευάγγελος Κεκάτος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας κ.Ηλίας Κουρκουμέλης.
Κατά τη διάρκεια της Σύσκεψης επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου με τον Προϊστάμενο της Ενότητας κ,Τάσο Μινέτο, όπως και με όλους τους Υπηρεσιακούς και Θεσμικούς παράγοντες της Δημοτικής Αρχής και ετέθησαν τα θέματα προτεραιότητας που απασχολούν την κοινότητα και οι τρόποι και διαδικασίες αποτελεσματικής αντιμετώπισής τους.
Μεταξύ των θεμάτων που αναφέρθηκαν επισημαίνεται η αναγκαιότητα ασφαλτόστρωσης συγκεκριμένων δρόμων, η φροντίδα εξωραϊσμού της παραλίας του Αγίου Θωμά, η λειτουργική αποκατάσταση του μονοπατιού της Πέρα Άμμου και η οργάνωση πολιτιστικής Εκδήλωσης με θέμα τον ευεργέτη της περιοχής αείμνηστο Ανδρέα Μοθωνιό.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις