Διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας Καταλυμάτων για το ΦΠΑ

Κύριοι κυβερνώντες, το τελευταίο διάστημα προσπαθείτε για μια ακόμη φορά, να αποδεκατίσετε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τουρισμού, συζητώντας για διπλασιασμό του ΦΠΑ από 6.5% σε 13% για το 2015, χωρίς καν να σκέφτεστε την τύχη όχι μόνο των επιχειρήσεων στο χώρο του τουρισμού αλλά και των εργαζομένων σε αυτές.

Η αύξηση του ποσοστού του ΦΠΑ θα είναι ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα στο κλάδο όχι μόνο των τουριστικών καταλυμάτων αλλά και των ξενοδοχείων, αφού και οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει ήδη συμβόλαια με Tour Operators του εξωτερικού με ΦΠΑ 6,5% κάτι που γνωρίζετε πολύ καλά ότι είναι αδιαπραγμάτευτο.

Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης καταδικάζει την πρόταση της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για διπλασιασμό του ΦΠΑ και καλεί όλους τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να καταψηφίσουν την πρόταση που ετοιμάζεται να κατατεθεί στη Βουλή, στηρίζοντας τον ελληνικό τουρισμό, δίνοντάς του τη θέση που του αξίζει στη παγκόσμια τουριστική αγορά και στα εκατομμύρια των τουριστών που προτιμούν για τις διακοπές τους τη χώρα μας.

Η πρόεδρος        Η γεν.γραμματέας

Ατσάρου Κατερίνα       Μαρκάτου Τέρη
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις