Κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες: Μέλι ντόπιο θυμαρίσιο και καρύδια φετινής παραγωγής

Το κίνημα χωρίς μεσάζοντες είναι εδώ για να στηρίξει τους αδύναμους οικονομικά πολίτες του νησιού μας καθώς και τους παραγωγούς που μας προμηθεύουν σε πολύ λογικές τιμές τα προϊόντα τους.
Για το λόγο αυτό και μόνο για τους πολίτες που στήριξαν το παραπάνω κίνημα θα διατεθεί μέλι ντόπιο θυμαρίσιο και καρύδια φετινής παραγωγής από Λάρισα στην τιμή των 10 ευρώ το κιλό το μέλι και 4 ευρώ τα ακαθάριστα καρύδια αντίστοιχα.
Οι συσκευασίες των ακαθάριστων καρυδιών θα είναι 2κιλες και μονόκιλες το μέλι, τα δε καθαρισμένα καρύδια τα έχουμε βγάλει από την λίστα παραγγελιών γιατί έχουμε ήδη υπερκαλύψει την ποσότητα σε παραγγελίες που θα μας στείλει ο παραγωγός..
Η ημερομηνία και ο τόπος παράδοσης των προϊόντων θα ανακοινωθεί με προσωπικό μήνυμα στο κινητό που θα μας αφήσετε στην παραγγελία σας.
Για όσους θέλουν να τα προμηθευτούν μπορούν να στείλουν sms στο τηλέφωνο 6945906637 με το προϊόν και τα κιλά αντίστοιχα η e-mail στην διεύθυνση .
Επίσης μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στον παρακάτω σύνδεσμο
https://docs.google.com/forms/d/1k5CnU2InC4vQARqLr8ka3Kb53H96NGjDF2j1FWty1Gk/viewform?usp=send_form
Παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής 7-1-14 και πιθανή ημερομηνία έλευσης των προϊόντων για διανομή το Σάββατο 13-12-14

ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις